میزان مصرف فولاد به ۲۴.۵ میلیون تن رسید
بررسی آمار مصرف ظاهری فولادی در دوره ۱۱ ماهه ۹۸ رقم ۲۴ میلیون و ۵۰۷ هزار تن را نشان میدهد که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ افزایش سه درصدی دارد. بررسی جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران نشان می دهد، میزان مصرف ظاهری فولاد در دوره ۱۱ ماهه سال ۹۷ به رقم […]
بررسی آمار مصرف ظاهری فولادی در دوره ۱۱ ماهه ۹۸ رقم ۲۴ میلیون و ۵۰۷ هزار تن را نشان میدهد که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ افزایش سه درصدی دارد.
بررسی جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران نشان می دهد، میزان مصرف ظاهری فولاد در دوره ۱۱ ماهه سال ۹۷ به رقم ۲۳ میلیون و ۷۹۶ هزار تن رسیده است.
میزان مصرف ظاهری شمش فولادی در دوره مزبور با رشد دو درصدی در مقایسه با ۱۱ ماهه ۹۷ رقم ۱۸ میلیون و ۵۸۹ هزار تن را ثبت کرد؛ میزان قبلی ۱۸ میلیون و ۲۴۰ هزار تن بود.
ایران اکنون در جمع ۶۷ کشور شاخص تولید کننده فولاد جهان رتبه دهم را کسب کرده، اما آمار مصرف سرانه فولاد کشور که در اوایل دهه ۹۰ بیش از ۲۰۰ کیلو گرم بود، در سال های اخیر با روند نزولی به کمتر از ۱۵۰ کیلو گرم رسیده است.
همچنین در زمینه مصرف ظاهری تولیدات فولادی (مقاطع تخت و طویل) ۱۱ ماهه سال گذشته افت سه درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل ثبت کرد، درحالی که در ۱۱ ماهه ۹۷ تولیدات فولادی به رقم ۱۴ میلیون و ۳۴۲ هزار تن ثبت شده بود، اما سال گذشته به سطح ۱۳ میلیون و ۹۴۱ هزار تن کاهش یافت.
بیشترین رشد مصرف ظاهری در ۱۱ ماهه سال گذشته نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ در بخش مقاطع تخت مربوط به ورق پوششدار با ۱۹ درصد افزایش و رقم یک میلیون و ۵۹۳ هزار تن بود، ضمن اینکه ورق گرم با هفت میلیون و ۹۴ هزار تن بالاترین آمار مصرف طاهری را در این دوره نشان داد.
علاوه بر این در بخش مقاطع طویل فولادی بیشترین افزایش مصرف ظاهری مربوط به تیرآهن با رشد ۱۴ درصدی و رقم ۸۶۴ هزار تن بود؛ ضمن اینکه میلگرد در این بخش بالاترین میزان مصرف ظاهری را با رقم پنج میلیون و ۴۰۶ هزار تن به خود اختصاص داد.
به گزارش ایرنا، وزارت صنعت، به تازگی آمار داد که میزان تولید شمش فولادی به بیش از ۲۸ میلیون تن رسیده است.