افتتاح فاز نخست کارخانه ذوب نورد توانارام با حضور وزیر صنعت،معدن و تجارت
فاز نخست کارخانه ذوب نورد توانارام با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید. رضا رحمانی و محمد رضا پورمحمدی و هیئت همراه، صبح امروز در شهرک صنعتی آخولا تبریز، فاز نخست کارخانه ذوب نورد توانارام وابسته به گروه صنعتی پارس ساختار را افتتاح کردند. در حاشیه این […]
فاز نخست کارخانه ذوب نورد توانارام با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.
رضا رحمانی و محمد رضا پورمحمدی و هیئت همراه، صبح امروز در شهرک صنعتی آخولا تبریز، فاز نخست کارخانه ذوب نورد توانارام وابسته به گروه صنعتی پارس ساختار را افتتاح کردند.
در حاشیه این مراسم رضا رحمانی گفت: بیش از ۱۳۰۰ واحد تولیدی تعطیل شده در کشور از ابتدای امسال تاکنون دوباره فعال شده اند.
رحمانی تاکید کرد: واحدهای صنعتی به هر قیمتی نباید تعطیل شوند و مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان ها در این خصوص باید پاسخگو باشند و مسئولان استانی نیز ارتباط موثر با بانک ها برای رفع مشکلات داشته باشند.
رحمانی با اشاره به وجود بسترها و ظرفیت های غنی صنعتی، معدنی و بخش تجارت در آذربایجان شرقی گفت: تبریز از نخستین شهرهای صنعتی کشور است که با توسعه بخش صادرات آذربایجان شرقی به صادرات کشور نیز تاثیر می گذارد.
محمد رضا پورمحمدی با بیان اینکه زیر ساخت هاى توسعه تولید در استان فراهم است تصریح کرد اگر همه همت کنند انشاالله درب هیچ کارخانه اى در استان تعطیل نخواهد ماند.
گفتنی ست فاز اول کارخانه ذوب نورد توانارام ظرفیت تولید ۲۴ هزار تن در سال را دارد و طرح توسعه فاز اول با ظرفیت سالانه ۸۰ هزار تن در دست اقدام است. همچنین پیش بینی شده است که ظرفیت سالانه تولید نورد و شمش فولادی در فازهای دوم، سوم و چهارم ۲۰۰ هزار تن در هر دوره افزایش یابد که در مجموع به ۴۰۰ هزار تن نورد و ۲۸۰ هزار تن شمش فولادی تولیدی خواهد رسید. در فاز اول کارخانه ذوب نورد برای ۷۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۱۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است و با توسعه فاز اول و نیز راه اندازی فازهای دوم و سوم و چهارم امکان اشتغال زایی برای ۸۰۰ نفر به طور مستقیم و ۱۲۰۰ نفر به طور غیر مستقیم پیش بینی شده است.
برای بهره برداری فاز اول در حدود ۲۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و ۱/۵ میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی شده است و برای توسعه فاز اول ۳۶۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و ۳ میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی مورد نیاز است. در مجموع برای بهره برداری از توان کل مجموعه در پایان فاز چهارم به ۲۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و ۷۵/۸ میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی پیش بینی شده است.
[foogallery id=”388″]